Ajankohtaista / Energiavirasto on vahvistanut alkuperätakuupalvelun ehdot

Energiavirasto on vahvistanut alkuperätakuupalvelun ehdot

Energiavirasto on päätöksellään (119/071001/2022) vahvistanut lain energian alkuperätakuista (1050/2021) 30 §:n nojalla Gasgrid Finland Oy:n noudatettavaksi alkuperätakuun myöntämiseen ja siirtämiseen liittyvän palvelun ehdot ja alkuperätakuun myöntämisestä ja siirtämisestä perittävien maksujen määrittämisen menetelmät päätöksen antamisesta 16.3.2022 alkaen. Päätös on voimassa toistaiseksi.

Ehdot ja hinnasto löytyvät Gasgridin verkkosivuilta Alkuperätakuut – Gasgrid Finland.

Gasgrid Finland Oy on valtionyhtiö, joka toimii järjestelmävastaavana kaasun siirtoverkonhaltijana Suomessa. Tarjoamme asiakkaillemme turvallista, luotettavaa ja kustannustehokasta kaasujen siirtoa. Kehitämme aktiivisesti ja asiakaslähtöisesti siirtoalustaamme, palveluitamme ja kaasumarkkinoita edistääksemme tulevaisuuden hiilineutraalia energia- ja raaka-ainejärjestelmää. Lue lisää: www.gasgrid.fi/

Jaa:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print

Testaamme vikabanneria