Search
Close this search box.
Ajankohtaista / Maakaasun siirtoputkisto tyhjennetään Inkeroisissa – alueella meluhaittoja 4.–5.9.2023

Maakaasun siirtoputkisto tyhjennetään Inkeroisissa – alueella meluhaittoja 4.–5.9.2023

Gasgrid Finland Oy tekee Inkeroisten paineenvähennysasemalle pääsulkuventtiilin vaihdon. Työhön liittyvästä maakaasuputken tyhjennyksestä aiheutuu kovaa kohisevaa melua Inkeroisten venttiiliaseman läheisyydessä 4.–5.9.2023. Melupaikan osoite on Inkeroisten venttiiliasema, Huovilantie 12, Inkeroinen.

Paikalla tehtävistä töistä aiheutuu kaasun ulospuhalluksesta aiheutuvaa melua ma 4.9.2023 klo 18.00 maksimissaan 30 minuutin ajan. Toinen lyhytkestoinen meluhaitta alueella on ti 5.9. klo 20–22 välisenä aikana, jolloin putkisto puhdistetaan ja huuhdellaan maksimissaan 30 minuutin ajan.

Melu johtuu maakaasuputken ulospuhalluksesta, puhdistuksesta, paineistuksesta ja työmaatyöskentelystä. Työt aiheuttavat lyhytaikaista melua noin 300 metrin päähän venttiiliasemasta. Alueella voi esiintyä myös maakaasun hajua, mikä ei ole vaarallista. Kaasuputken tyhjennyksestä ei aiheudu muuta haittaa tai vaaraa alueelle.

Pahoittelemme muutostöistä aiheutuvaa häiriötä.

Kartta työmaa-alueesta.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lisätietoja: Joonas Peltola, liitostyöt, ViafinGAS Oy, puh. 040 62 08 800, joonas.peltola@viafingas.fi

Gasgrid Finland on valtionyhtiö, joka toimii järjestelmävastaavana kaasun siirtoverkonhaltijana Suomessa. Tarjoamme asiakkaillemme turvallista, luotettavaa ja kustannustehokasta kaasujen siirtoa. Kehitämme aktiivisesti ja asiakaslähtöisesti siirtoalustaamme, palveluitamme ja kaasumarkkinoita edistääksemme tulevaisuuden hiilineutraalia energia- ja raaka-ainejärjestelmää. Lue lisää: www.gasgrid.fi/

Jaa: