Ajankohtaista / Gasgrid Finland järjestää kuulemisen Gasgrid Finlandin vuoden 2021 hinnastosta sekä tariffiverkkosäännön artiklan 30 mukaisista tiedoista

Gasgrid Finland järjestää kuulemisen Gasgrid Finlandin vuoden 2021 hinnastosta sekä tariffiverkkosäännön artiklan 30 mukaisista tiedoista

Gasgrid Finland järjestää kuulemisen Gasgrid Finlandin vuoden 2021 hinnastosta sekä tariffiverkkosäännön artiklan 30 mukaisista tiedoista.

Kuulemisdokumentin voi lukea tästä.

Maakaasumarkkinalain mukaan siirtoverkonhaltijan oikeudet ja velvollisuudet asettaa siirtohinnat vuodelle 2021 rajoittuvat järjestelmän sisäisiin syöttö- ja ottopisteisiin. Kaasujärjestelmän kansainvälisten yhteyksien osalta kansallinen sääntelyviranomainen (NRA), Energiavirasto, asettaa siirtohinnat. Samanaikaisesti tämän kuulemisen kanssa, Energiavirasto järjestää kuulemisen ulkomaan yhteyksien viitehinnoista.

Kuulemisaikaa on 5.11. klo 23:59 saakka. Lopulliset tariffit aikavälille 1.1.-31.12.2021 julkaistaan 30.11.2020 mennessä.

Gasgrid Finland Oy on valtionyhtiö, joka toimii järjestelmävastaavana kaasun siirtoverkonhaltijana Suomessa. Tarjoamme asiakkaillemme turvallista, luotettavaa ja kustannustehokasta kaasujen siirtoa. Kehitämme aktiivisesti ja asiakaslähtöisesti siirtoalustaamme, palveluitamme ja kaasumarkkinoita edistääksemme tulevaisuuden hiilineutraalia energiajärjestelmää.
Lue lisää: www.gasgrid.fi/

 

Gasgrid Finland Oy on valtionyhtiö, joka toimii järjestelmävastaavana kaasun siirtoverkonhaltijana Suomessa. Tarjoamme asiakkaillemme turvallista, luotettavaa ja kustannustehokasta kaasujen siirtoa. Kehitämme aktiivisesti ja asiakaslähtöisesti siirtoalustaamme, palveluitamme ja kaasumarkkinoita edistääksemme tulevaisuuden hiilineutraalia energia- ja raaka-ainejärjestelmää. Lue lisää: www.gasgrid.fi/

Jaa:

Testaamme vikabanneria